Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Club van 40

Geachte RoReKo vriend,

Zoals op de jaarvergadering bekend gemaakt willen wij als bestuur, met oog op het naderende jubileum, de club van 35 over laten gaan in de club van 40. Daar hebben we jullie hulp bij nodig! Wij zijn op zoek naar leden, begunstigers of bedrijven die lid willen worden van de club van 40.Tijdens de jaarvergadering zijn er door leden een aantal ideeën aangedragen waar we de opbrengsten van de club van 40 aan kunnen besteden.
 

Dit zijn onder andere:
  • korfbalpaal op het schoolplein;
  • verplaatsen van de reclame borden naar “Het hoge veld”;
  • een veranda bouwen aan de kant van “Het hoge veld”;
  • een camera om wedstrijden e.d. te kunnen filmen.

 

Club van 40
De club van 40 is niet zozeer een club waarin 40 mensen zitten, of waarvoor je minimaal 40 jaar moet zijn. De club van 40 is een soort partnerschap met de vereniging. De club bestaat uit leden,begunstigers of bedrijven die jaarlijks voor tenminste 3 jaar € 40,- doneren aan de vereniging tenbehoeven van een bijzonder doel/investering.De doelstelling van kv RoReKo is om met het gedoneerde geld jaarlijks investeringen te doen of activiteiten te organiseren die meerwaarde hebben voor kv RoReKo of omdat daardoor de uitstraling van kv RoReKo verbeterd word. Daarnaast gaat ieder jaar 15% van het gedoneerde bedrag naar Unicef.

Voor wie is de club van 40?
De club van 40 is voor iedereen! Van jong tot oud, van lid tot niet lid. Het gaat er om dat jij de vereniging een warm hart toe draagt en graag een handje wil helpen. De enige vereiste is dat jij jaarlijks € 40,- aan Kv RoReKo doneert.

Wat krijg je als lid van 40 er voor terug?
Het grootste pluspunt als lid van de club van 40, is dat jij mede mag bepalen welke investering wordt gedaan van het gedoneerde geld. En natuurlijk krijg je een eervolle vermelding op het club van 40-bord in kantine ‘de Kronkel’ en op de website van Roreko

Wat moet je doen om lid te worden van de club van 40?
Wanneer je lid wil worden van de club van 40, geef jij je op door dit machtiging formulier volledig ingevuld in te leveren bij een bestuurslid 
( penningmeester@kvroreko.nl ) en of Petra Flinkert en Sjanine Dijkstra.

Met vriendelijke groet, bestuur Kv RoReKo.

Volg Roreko