Wie heeft de lekkerst gehaktballen van de Wiek

Na de Wieker Sportquiz van november vindt het bestuur van de stichting De Wiek op Wiel’n het tijd voor een nieuw evenement in De Wijk: een heuse Gehaktballenwedstrijd! Bent u al jaren in bezit van het geheime recept in uw familie, maakt u de dikste, rondste, smaakvolste ballen of bent u simpelweg de beste ballendraaier in Nederland: geef u dan op voor onze wedstrijd! Wenst u ballen (en andere zaken) te komen proeven: dan hoeft u zich niet op te geven. Uw aanwezigheid is dan al ruim voldoende! Reserveer in uw agenda: Zaterdag 4 maart 2017, vanaf 16.00 uur. Dan zullen we starten met de wedstrijd in de keuken en aan de bar van Ontmoetingscentrum De Havezate aan de Dorpsstraat 78 in ons mooie dorp. Tijdens de wedstrijd zal Benny Spin muziek maken op de ouderwetse manier: van vinyl! Hebt u zelf nog oude LP’s of singletjes voor op de draaitafel: neem ze mee en Benny zal ze draaien!

Wat is de bedoeling?
Als deelnemer krijgt u van ons 500 gram half-om-half gehakt. Gesponsord door de Coop in De Wijk, met dank aan Niek Slomp! De Havezate stelt voor u haar keuken en fornuizen ter beschikking en u heeft dan 60 minuten de tijd om in uw eigen pan, met uw eigen kruiden dan wel geheime ingrediënten 4 gehaktballen te presenteren aan een vakjury. Het spreekt voor zich, dat alle aanwezigen voldoende kunnen proeven van uw culinaire hoogstandjes!

Natuurlijk vragen we van de deelnemer wel, dat hij zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen meeneemt. Enerzijds ter voorhoging van de feestvreugde en anderzijds om ook uit het publiek de broodnodige stemmen te verzamelen! Na afloop zal de winnaar eeuwige roem vergaren en zullen zijn ballen worden geplaatst in de Ball of Fame. Na afloop van de wedstrijd zal de al gestarte vinylparty in volle hevigheid worden voortgezet en kunnen de beentjes van de vloer.
Deelname aan de wedstrijd als ook toegang tot de Havezate is uiteraard helemaal gratis!

Durft u het aan? Dan graag uw opgave per email: info@dewiekopwieln.nl.
Graag tot ziens op 4 maart 2017 vanaf 16.00 uur in de Havezate in De Wijk!

Bestuur Stichting “De Wiek op Wiel’n”