SDO 1 - Roreko 1

De eerste aanval, met Jasper Ploeg, Peter van der Belt, Leonie de Jonge en Kristel Klomp voor Marloes Ham (vakantie ), begint scherp en maakt direct de 2-0. Het tweede vak met Chris de Gorter, Frank Donker, Sofie Reuvers en Susan Hindriks maakt ook de 3-0, waarna ook SDO zijn eerste doelpunt maakt. Roreko bouwt zijn voorsprong langzaam verder uit, met tussenstanden van 1-5, 2-6 en 3-7. Na een periode waarin het scoren even stokt pakt roreko de draad weer op en loopt met 4 doelpunten verder uit op Sdo,  naar 3-11. Sdo bepaald de ruststand op 4-11.

Na rust is het Sdo die als eerste tot scoren komt maar niet bij machte is om verder in te lopen. De voorsprong loopt langzaam verder op naar 5-13, 6-16, 7-17 en 8-18. Jan meijer, Matthijs Meurkens en Lyanca Hendriks komen 10 minuten voor tijd in het team voor Chris, Frank en Sofie. Laatste 10 minuten komen beide teams nog een aantal keer tot scoren, 9-20 en 10-22. Roreko bepaald de eindstand op 10-23, waarmee de volgende stap op weg naar het kampioenschap is gemaakt.