Vitesse 1 - Roreko 1

Het  was direct na het fluitsignaal duidelijk dat Vitesse wat recht te zetten had na de vorige wedstrijd. Binnen 5 minuten keek roreko tegen een 4-0 achterstand aan. Door middel van een doorloopbal van marloes was roreko verlost van de nul. Hetwas echter Vitesse die nog steeds het overwicht had. 6-1. Vanaf nu begint Roreko mee te scoren en zelf een beetje in te lopen. 6-2 en 6-3, sofie een kleine kans en peter een strafworp verdient door kristel. 7-4 afstand Susan. 8 -5 afstand marloes en ruststand 9-6 kleine kans van Frank.

Na de rust was het roreko dat direct de eerste aanval het scoren opende,afstand Susan. Waardoor het gat nog maar 2 was en Roreko nog goede hoop had. Helaas wist vitesse in tien minuten 6 maal achter elkaar te scoren en de stand definitief hun kkant op trok 15-7. Hierna lukte het roreko om weer mee tr scoren met vitesse maar lukte het niet om het gat te verkleinen. 20-14 3x Marloes doorloopbal en 2 afstanders. 4x Susan vrijebal, kleine kans en twee afstanders. Vitesse maakt er nog 4 in de laatste paar minuten wat de eindstand 24 -14 maakt. Helaas verloren maar wel een mooie pot. Ook een erg goed fluitende scheidsrechter.

Doelpuntenmakers
Peter 1 strafworp verdient door kristel