Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Van de Belt Modewereld Regionaal Schoolkorfbaltoernooi KV RoReKo geslaagd


Met een deelname van 63 teams van scholen uit Ruinerwold, Koekange, Nijeveen, Meppel, Staphorst, IJhorst en de Wijk. Meer dan 400 kinderen deden dit jaar mee aan het toernooi, zij streden in 12 verschillende poules om de eerste plaats.

Na de voorrondes, kwart finale, halve finale en finale kwamen de volgende winnaar uit de bus. Bij de groep 3-4 waren dit de RoReKo-knallers van de Horst uit de Wijk. Bij de groep 5-6 waren dit de Gaarlandt 5a uit Nijeveen, en bij de groep 7-8 waren dit de Gaarlandt 2 ook uit Nijeveen. De prijzen werden dit jaar uitgereikt door de Wethouder van sportzaken van de Gemeente de Wolden Jan van ’t Zand. 

Daarnaast konden alle teams meedingen naar de schutterstrofee, het team dat de meeste strafworpen scoort wint de beker! Bij groep 3/4 kwamen De Horst RoReKo-knallers uit de Wijk als winnaar uit de bus. Bij groep 5/6 was Gaarlandt 5a het beste team en bij groep 7/8 was RoReKo de Horst die er vandoor gingen met de beker.

Als organisatie willen wij alle deelnemers en deelnemende scholen bedanken voor hun inzet zodat wij kunnen spreken van een geslaagd schoolkorfbaltoernooi.

De winnaars van de groepen 5/6 en 7/8 gaan op zaterdag 10 juni aanstaande meedoen met het provinciale schoolkorfbaltoernooi te Hoogeveen.

Namens de organiserende vereniging RoReKo de Wijk/IJhorst wil ik als laatste alle vrijwilligers bedanken van MEKO ‘74, KIOS, KIA, DOS ‘46 en van de organiserende vereniging RoReKo zonder hun hulp was dit niet mogelijk.

 

Bekijk hier de foto's


Overig nieuws »

Volg Roreko