Roreko bestaat dit jaar 40 jaar!

40 jarig jubileum, 10 juni! 13:00 uur - 01:30 uur

Wij willen jullie graag nog wat meer informatie geven over ons 40 jarig jubileum!

Tussen 13:00 en 14:00 gaan we ons verzamelen op het korfbalveld van Roreko. Dan is er even tijd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. We openen dan het jubileum feest.

6-KAMP
Rond 14:00 gaan we beginnen met de 6-kamp. Dit is voor groot en klein, jong en oud!
Wat moet je doen?

• Maak een team met ongeveer 4 tot 8 leden.
  • Bedenk een leuke naam voor het team.
  • Geef je op!! ac@kvroreko.nl
  • Verzin een leuke yell (voor extra punten)
  • Zorg voor een leuke outfit (ook hier verdien je extra punten mee)

Als we klaar zijn met alle spelletjes, dan is er even tijd om je om te kleden en je klaar te maken voor de avond. Dit kan even thuis zijn, maar mag ook in de kleedkamers van Roreko.

BUFFET
Rond 18:00 staat er dan een heerlijk buffet klaar. Dit buffet is aangeboden door het Vergulde Ros.
Volwassenen kunnen aanschuiven voor €10,- p.p. en kinderen voor €6,- p.p.
De opbrengst van het buffet gaat naar Unicef.

• Geef je op! ac@kvroreko.nl
  • Laat ons weten met hoeveel personen jullie komen (hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen)

BONTE AVOND
Na het eten is het tijd voor de bonte avond!
Hier gaan alle teams van onze vereniging een stukje opvoeren. (dansje, liedje, toneelstukje, quiz, enz!)
Op de site/Facebook laten we nog weten hoe de indeling eruit gaat zien.
Wat moet je doen?

• Je bedenkt met je team een stukje
  • Je geeft dit door aan de AC leden

Als de bonte avond is afgelopen, gaan we de dag afsluiten met een feestje! Er staan dan dj's klaar om er nog een super avond van te maken.

Geef je snel op!!! (voor 5 juni)
Zodat wij rekening kunnen houden met de indeling en kunnen zorgen dat er voldoende eten voor jullie klaar staat!

Heel graag tot dan! We maken er een mooie dag van!
Met vriendelijke groet,

De AC