Fit blijven in de zomer kan bij Atlas Sport

De zomerstop staat voor de deur! Heerlijk natuurlijk, een aantal weken rust na een seizoen hard werken. Toch is het ook voor jullie sporters van belang om in vorm te blijven om ook het komende seizoen weer mooie resultaten te behalen. Bovendien is het gezond om actief te leven, ook in de zomer.

Atlas Sport is de hele zomer geopend. Jullie sporters die geen lid zijn van Atlas Sport, kunnen bij ons 10 weken lang onbeperkt sporten voor € 50. Een mooie mogelijkheid om in vorm te blijven en kennis te maken met onze sportschool!

Als leden hiervoor belangstelling hebben, kunnen ze zich via onderstaand formulier aanmelden. Natuurlijk kunnen ze ook gewoon in de sportschool terug om kennis te maken en in te schrijven.

Een mooie zomer gewenst!
namens team Atlas Sport

Klik hier voor het formulier >