Spinningmarathon bij Atlas Sport

Elke vereniging heeft er belang bij om de kas te spekken en Atlas Sport wil daar graag aan bijdragen met een spinningmarathon op zondag 3 september. We fietsen van 11 tot 17 uur onder de bezielende leiding van trainers uit het hele land!

Deelnemers kiezen zelf voor welke lokale vereniging ze fietsen
Deelnemers aan de marathon kunnen zelf kiezen voor welke lokale vereniging ze op de fiets stappen. Dus hoe meer mensen van Roreko we op de fiets krijgen, hoe beter het is voor onze kas. Zeker als je je ook nog door anderen laten sponsoren voor je deelname. De vereniging die de meeste mensen op de fiets krijgt tijdens deze marathon, kan bovendien een sponsorbonus van Atlas Sport tegemoet zien. Als sportschool steunen we namelijk graag lokale verenigingen.

Moedig je leden aan om mee te doen
We nodigen je mee te doen aan deze leuke dag. Dus spoor zoveel mogelijk leden aan om ook mee te doen aan deze leuke dag. Atlas Sport zorgt ervoor dat fietsers optimaal kunnen presteren en dat het een leuk evenement wordt om ook te komen kijken en aanmoedigen. Zorgen jullie voor veel deelname?

Zo kunnen we het nieuwe seizoen knallend van start!
Alle informatie, een deelnameformulier en een formulier om sponsors te noteren vind je via www.atlassport.nl/marathon/.