Roreko 1- DTL 1

Op deze regenachtige dag op en sompig veld was het kristel die in de 5e minuut de score opende met een afstandschot . Het werd meteen duidelijk dat beide teams een vertraagd spel hadden door de omstandigheden, het spel leek met vlagen in slow motion te gaan. Het duurde een paar minuten voordat DTL de score gelijk trok naar 1-1. Van de 10e tot de 15e minuut kregen kwam er wat verandering in de score in het voordeel van Roreko. Een strafworp verdient door Jan en verzilverddoor peter, een afstandschot van sofie en een strafworp verdient door chris en verzilverd door Frank trokken de score naar 4-2. Roreko verzuimde in dit deel van de wedstrijd ruimer afstand te nemen van DTL wat een scoreloos moment van 10 minuten betekende. In de 25e minuut was het DTL dat de korf weer wist te vinden. Dit leek roreko wel even wrer wakker geschut te hebben en met een doorloopbal van sofie en een afstand van chris werd de stand 6-3. In de laatste 3 minuten van de eerste helft scoort DTL 3 keer wat de ruststand 6-6 maakt.

Na de rust maakt leonie plaats voor Susan die na een paar minuten spelen een strafworp weet te versieren die frank er heel mooi inlegt. Helaas scoort DTL hier direct achteraan en is de score weer gelijk. Na een strafworp verdient door Peter en Sofie (gescoord door Peter) duurt het wederom 10 minuten voor de bal de korf weer weet te vinden. Het is Sofie die met een afstandschot Roreko weer op 2 punten voorsprong brengt, 9-7. Helaas zou het voor Roreko weer 10 minuten duren voordat ze zouden scoren. DTL deed dit wel en trok in die 10 minuten de score naar hun kant 9-11. In de 25e minuut neemt Jasper de plek van jan in en probeert roreko de score weer gelijk te trekken. Met een afstandschot van frank lijkt het ook nog te kunnen. Het was echter DTL die weer een gat van 2 doelpunten weet te slaan. Sofie verkleint het gat weer met een doorloopbal maar het is DTL die door lange aanvallen en rust in hun spel de langste adem heeft en eindscore van 11-13 bepaald.

Aanval
Kristel Klomp