De Pein 1 - Roreko 1

Aanval: Frank Donker, Peter van de Belt, Susan Hindriks, Sofie Reuvers
Verdediging: Chris de Gorter, Jasper Ploeg, Marloes Ham, Leonie de Jonge

De wedstrijd in Houtigehage begon na een tijdje spelen met een 2-0 achterstand. Roreko had veel goed opgezette aanvallen, maar de kansen gingen er niet in. Dit was bepalend voor de gehele wedstrijd. Na een afstand schot van Leonie kreeg Roreko wederom twee doelpunten tegen. Vervolgens maakte Sofie de 4-2 en Jasper een strafworp veroorzaakt door Marloes, waarna de stand 4-3 betrof. Na de 4-3 is het De Pein die viermaal weet te scoren, Roreko laat het niet verder uitlopen en scoort zelf nog twee doelpunten (Susan, Jasper), ruststand 8-5.

Na de rust was het aan Roreko de kansen wel te gaan afmaken, maar ze begonnen wederom niet scherp, waarna de stand 9-5 werd voor De Pein. Deze achterstand moest worden weggewerkt en dat lukte door twee doelpunten van Marloes en Sofie, 9-8. De Pein had hierna een opleving waardoor ze acht doelpunten scoorden en Roreko daar tegenover één, 17-9. Het team van Roreko werd hierdoor wakker geschud en kreeg meer scherpte in het schot. Jasper scoorde een kleine kans, waarna Roreko nog één doelpunt tegen kreeg. Hierna wist Roreko vijfmaal de korf wel te vinden, wat ervoor zorgde dat ze terug kwamen naar een stand van 18-15. Aan beide kanten werd nog gescoord, maar Roreko kon de stand niet meer recht trekken. Eindstand, 20-17. Roreko miste de hele wedstrijd de scherpte in het afmaken van de kansen, het gevolg hiervan was dat zij continu achter de feiten bleven aanlopen.

Doelpunten makers:
Marloes 4
Susan 3
Leonie 1
Sofie 2
Jasper (5, waaronder een strafworp van Marloes en Leonie)
Peter 1 (strafworp van Sofie)
Frank 1