RoReKo in actie voor UNICEF

Zaterdag 16 juni was weer een bijzonder moment in de club geschiedenis van de korfbalvereniging RoReKo. Op het sportcomplex aan de Wiltenweg werd tijdens de jaarlijkse RoReKo-UNICEF Familiedag de overeenkomst met UNICEF getekend en daarmee voor de komende vier jaren verlengd. De samenwerking met UNICEF wordt zowel door bestuur en leden, maar ook sponsoren bijzonder gewaardeerd. Een deel van de sponsorbijdragen komt namelijk ten goede aan UNICEF. RoReKo doneert jaarlijks 1000 Euro aan UNICEF waaruit blijkt dat de vereniging meer dan alleen met korfballen en eigen luxe situatie bezig te zijn. Met dit gebaar toont de vereniging aan dat zij oog heeft voor kinderen in bijzonder moeilijke omstandigheden en deze wil steunen, waar ook ter wereld. Sponsor COOP Dunnink De Wijk zorgde dit keer tijdens deze feestelijke familiedag belangenloos voor de barbeque. Op de foto trotse voorzitter Jasper Ploeg en regiocoördinator Jochem van Weely nadat zij, samen met de RoReKo kinderen, de overeenkomst hebben getekend.