Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

DIO 1 - Roreko 1


Roreko speelde, met Gert Flinkert in de basis voor Nico Broekert, een goede wedstrijd tegen Dio uit Oosterwolde. Een wedstrijd waarin beide ploegen erg aan elkaar gewaagd waren.

 

Het eerste gedeelte van de wedstrijd was voor de thuisploeg die via slimme acties een kleine voorsprong namen. Roreko kwam na ongeveer 10 minuten beter in de wedstrijd en kwam via Jasper Ploeg met een strafworp en een klein kansje langszij. Roreko nam zelfs een voorsprong en bouwde dat uit naar een 7-9 tussenstand.

 

 

Een ongelukkige incident in het begin van de tweede helft waarbij Susan Hindriks een losse voortand en Gert Flinkert een vleeswond aan de hand opliep zorgde ervoor dat de focus bij Roreko voor een 7 à 8 minuten weg was. De geroutineerde spelers van DIO maakten hier slim gebruik van en zorgden in deze periode, waarin Roreko het moeilijk had met de situatie en tegen zichzelf speelde, voor een kleine voorsprong. Na deze periode kwam Roreko weer iets beter in het spel en waren de ploegen weer gelijkwaardig aan elkaar maar lukte het Roreko niet om de achterstand weer goed te maken. Gezien de gehele wedstrijd was het voor de Wijkers een zure nederlaag aangezien ze niet minder waren in de wedstrijd maar wel ongelukkiger op de beslissende momenten.

 

Doelpuntenmakers Roreko:

Jasper Ploeg 6 ( waaronder strafworpen Leonie de Jonge en Marloes Ham )

Susan Hindriks 3 

Gert Flinkert 3

Leonie de Jonge 2

Meerthe Kuiper 1

Chris de Gorter 1

 


Overig nieuws »

Volg Roreko