Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Vriend steunt RoReKo met sport & fashion


Sporthal De Slenken in De Wijk was zondag 18 november het decor voor korfballers van RoReKo om zich voor te bereiden voor de zaalcompetitie 2018 – 2019. Alle teams, van F – pupillen tot en met de selectie werden op de proef gesteld door wedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders uit de omgeving, maar voor het eerste was zelfs een vereniging uit Apeldoorn bereid naar De Wijk te komen. 

Voordat die oefenwedstrijd begon was het even tijd voor een belangrijk moment, namelijk RoReKo is een verdergaande samenwerking aangegaan met Vriend Sport & Fashion. Een sponsorcontract waarbij de kleding en sportmiddelen geleverd worden via deze bekende sportzaak uit Meppel. Eigenaar Jeroen Vriend hierover: “we sponsoren al vele jaren RoReKo en de korfbal in het algemeen. 

Dit jaar hebben we door de levering van kleding voor de gehele vereniging een bijzondere band opgebouwd die we graag willen onderstrepen en voortzetten”. De voorzitter Jasper Ploeg was opgetogen door deze samenwerking. Hij had tijdens de jaarvergadering van de vereniging al aangegeven dat met dit contract het spaarpotje van de vereniging voor andere doeleinden, o.a de vervanging van het dak van het clubgebouw kan worden aangewend. 


Overig nieuws »

Volg Roreko