Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

KID Korfbal)(tra Extern-trainingen


Dos'46 verzorgt in het nieuwe jaar wederom een serie KID Korfbal)(tra Extern-trainingen. In de afgelopen jaren is dit concept zeer succesvol gebleken, vanwege de afwisselende en kwalitatief goede trainingen. De serie van vijf trainingen is bedoeld voor niet-DOSsers die in de B, C, D, of E-jeugd spelen bij een andere club.

De trainingen worden in 2019 gegeven op zon-dag 13, 20 en 27 januari en 3 en 10 februari in sporthal "De Eendracht" te Nijeveen. De E en D-jeugd trainen van 09.00 - 10.15 uur, de C en B-jeugd gaan van 10.30 - 11.45 uur aan de slag.

De kosten voor deze 5 trainingen bedragen €75,-per kind. Dit is inclusief een exclusief KID-shirt en een gratis toegangskaartje voor een thuiswedstrijd van DOS'46 1 (kind plus volwassen begeleider). Na afloop zorgen wij voor een dorstlesser en wat lekkers. Voor de ouders staat de koffie klaar met een broodje.

Jij komt toch ook om je korfbalvaardigheden te verbeteren en plezier te maken o.l.v. vele toptrainers en spelers van het eerste DOS'46 team?

Opgeven
Opgave geschiedt per mail: kid@dos46.nl o.v.v.
NAW-gegevens, leeftijd, team, club en shirtmaat.
Opgeven kan uiterlijk tot 14 december 2018.

Bekijk de flyer


Overig nieuws »

Volg Roreko