Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

JA!! We mogen weer korfballen!


Inmiddels heb je het waarschijnlijk wel vernomen: er mag weer gesport worden! Wij zijn hier uiteraard enorm blij mee en starten dan ook per direct weer met trainen. Omdat ook de tijdlimiet en maximale groepsgrootte is vervallen gaan we trainen volgens het oude trainingsschema (op de woensdag en vrijdag avond). Via je eigen trainer krijg je hierover bericht. Ook wijzigingen of uitvallen van trainingen, om welke reden dan ook, zullen via de trainers met jullie gecommuniceerd worden. De kleedkamers en douches zijn ook open.

 

De basisregels blijven van kracht:

  • heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
  • was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • schud geen handen;
  • neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht.

 

Daarnaast is op sportlocaties het gebruik van mondkapjes voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht, voor zowel sporters als vrijwilligers tijdens verplaatsing en als je zit. Het mondkapje mag af tijdens het sporten/trainen geven.

 

Voor de sporters vanaf 18 jaar is een Coronatoegangsbewijs verplicht (voor vrijwilligers, zoals trainers, geldt deze verplichting niet).

 

Wij wensen jullie allen veel plezier!

 

 

Mochten er nog vragen zijn, dan je contact opnemen met:

Jasper Ploeg (voorzitter); tel.: 06-19538149

 

 

Meer informatie over de huidige regels is te vinden via onderstaande links:

KNKV Faq Corona

Rijksoverheid Corona en sport

 

 

 


Overig nieuws »

Volg Roreko