Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Meko F1 - Roreko F1


Zaterdag 24 november Meko F1 - Roreko F1
Wij zijn er klaar voor!! Op naar Meppel, daar aangekomen blijken de wedstrijden bij de sporthalbeheerder niet bekend te zijn? Das lekker, we moeten wel even opschieten want deze keer komt Sinterklaas bij ons halverwege IJhorst - de Wijk aan. En u snapt het wel...zo'n wedstrijd is hartstikke leuk, maar Sinterklaas is nog veel leuker!

Gelukkig wordt de beheerder gebeld en staan wij nog redelijk op tijd in het veld. De wedstrijd begint....welke korf Sandra? Oké, die kant....daar gaan we weer. Stefan gooit naar Gino, Laura loopt vrij en Judith wil nog even niet, dus Maylin neemt haar plaats in. De bal gaat van links naar rechts. We rennen heel hard om maar vrij te komen. Het overgooien naar de ander gaat al wat sneller dan afgelopen woensdag! We zijn dus goed bezig!

Meko onderschept de bal een aantal keren, maar het lukt hen niet om dicht bij de korf te komen waar zij op moeten schieten. Dit komt omdat wij heel goed staan te verdedigen. Maylin had 's morgens ook al op de balk/mat/sprong en brug gestaan van de gymnastiek, dus die was wel even moe. Nannet was helemaal super fris/fit en uitgeslapen. Dus die kon er wel even tegenaan!

De bal gaat weer rond en een lange bal wordt over de spelers van Meko gespeeld, Nannet kan hem nog net pakken. En ze staat vrij! Dus schiet op Nannet....schieten!

De bal gaat hoog de lucht in...een beetje plat....maar hoog genoeg! DOELPUNT!!! Het is 0-1!!!
Judith heeft genoeg gezien vanaf de kant, het wordt tijd om ook mee te doen en Gino heeft zoveel gerend dat die wel aan de kant wil om even uit te rusten!

Er wordt goed gespeeld en we verdedigen ons suf. Het lukt Meko niet om de bal naar de korf te krijgen waar zij nu na de pauze in moeten schieten. Wij hebben nog 8 minuten te gaan en blijven heel goed verdedigen. Nog twee minuten, Gino is wel weer klaar om erin te gaan, maar de tijd gaat te snel. En het is niet meer nodig. Want daar gaat het fluitje van de scheidsrechter.
Yeahhh we hebben gewonnen, de eerste puntjes zijn binnen! GogogoROREKOGo!
En nu snel omkleden.....we moeten naar Sinterklaas! Daag tot de volgende keer.

Overig verslagen »

Volg Roreko