EKC Naas 1 - RoReKo 1

Het is vandaag belangrijk voor Roreko om weg te komen uit de onderste positie, dit kan op 1 manier door te winnen. EKC gaat goed van start met een afstandschot en doorloopbal. Het 2e aanvalsvak van Roreko scoort door een afstandschot van Jan Bult, helaas weet het verdedigingsvak het niet dicht te houden en blijft Roreko op een 2 punten verschil van 3-1. Door 2 afstandschoten van Marlies Broekert en Matthijs Meurkens komt Roreko terug tot 3-3. Hierna zet EKC er meer tempo achter en krijgt Roreko flink wat afstandschoten om de oren 7-3. Roreko vindt vlak voor rust nog een lichte aansluiting tot 8-4. Roreko komt voor punten in Enschede en als ze die nog willen moet ze er de 2e helft flink hard voor gaan werken. Jeske Reuvers scoort met een doorloopbal 8-5. Door 2 strafworpen wordt de stand 9-6. Roreko moet nu scoren om nog aansluiting te vinden, dit duurt te lang bij het aanvalsvak, kansen genoeg maar worden niet verzilvert tot een score. EKC krijgt hun spel ook niet helemaal perfect maar ze hadden al een voorsprong opgebouwd, hier had Roreko hun slag moeten slaan. Eindstand 11-7.