Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Het derde nog steeds ongeslagen in 2012


Het derde nog steeds ongeslagen in 2012

Roreko 3 moest op 15 januari tegen Noveas uit Steenwijk. De uitwedstrijden zijn best ver weg dus Steenwijk is dan lekker dichtbij. Dan is het best een tegenvaller als je op zondagmorgen de wekker moet zetten en met je team op pad gaat als het nog donker is (voor ons gevoel in ieder geval wel). Na een slappe bak, zwaar laxerende, koffie waren we er echter helemaal klaar voor.

Alfons en Petra begonnen op de bank en de rest zocht z’n zo langzamerhand vertrouwde vakmaatjes op. We gingen super van start en na 2-2 werd de ruststand 8-2. In de loop van de 1e helft verving Alfons een licht geblesseerde Albert-jan en kwam Petra op de plek van Sjanine.

In de tweede helft gingen we op dezelfde voet verder. Het werd zelfs nog 10-2 door 2 schitterende doelpunten van onze aanvoerster op aangeven van Buis. Daarmee was er bij ons derde het beste er wel een beetje vanaf en lieten we de teugels een beetje vieren (conditiegebrek?). Gedurende de 2e helft verving Sjanine nog Fenneke en floot de goed leidende scheids af bij 10-13.

In de derde helft hebben we natuurlijk de ruime overwinning gevierd. Het bier is in de Meenthe beter voor elkaar dan de koffie! Groot nadeel van zo vroeg spelen op de zondagmorgen is dat de zondagmiddag zo lang duurt………..

Doelpuntenmakers:
Gert 6x
Janny 3x
Albert-jan 2x
Alfons 1x
Petra 1x

Overig verslagen »

Volg Roreko