WIK 1 - Roreko 1

Uit de eerste aanval van WIK komt meteen een score uit een afstandschot. Door een doorloopbal van Jeske Reuvers wordt de stand weer gelijk, tot 1-1. Na een aantal lange aanvallen weet Roreko te scoren, uit een kleine kans door Jasper Ploeg. Daarna wordt een actie van Frank Donker beloond met een strafworp, die Jasper Ploeg scoort. Roreko creëert een voorsprong van 1-3. Vanaf dit moment gaat Roreko mee in het chaotische spel van WIK. Aanvallen worden verstoort, Roreko leidt aan balverlies en heeft ook weinig afvallende ballen. WIK komt terug tot 3-3, en neemt hierna de leiding. Voor rust scoort Matthijs Meurkens via een afstandschot, en brengt de score op 5-4. Maar WIK laat Roreko niet terug komen, en zet voor rust 6-4 op het scorebord.

Na rust zet Frank Donker de stand op 6-5. Roreko probeert in eigen spel te komen, maar dit is moeilijk doordat WIK onvoorspelbaar speelt. De stand wordt gelijk door Liane van Elp (6-6). Het duurt de tweede helft wederom erg lang voordat er gescoord wordt, maar het ontbreekt niet aan de kansen aan de kant van Roreko, maar de kansen worden niet afgemaakt. Halverwege de tweede helft zet WIK de stand op 7-6. Matthijs Meurkens weet door een afstand schot de stand weer gelijk te zetten. Hierna komt Jan Bult binnen de lijnen voor Jasper Ploeg. Ook Rianne Tijmens komt in het veld voor Marloes Ham. Het geeft de aanvallen van Roreko nieuwe energie maar dit mocht niet baten. Roreko komt weer op achterstand door een afstand schot van WIK. Door een afstandschot van Liane van Elp komt de stand op 8-8, wat wederom ook de stand is waarmee beide teams het veld verlaten.