Korfbalvereniging Roreko
IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Kia 2 - Roreko 2


Ook de tweede zaalwedstrijd ging Roreko 2 met plezier in. Er was duidelijk gezegd dat we niet moeten denken dat we zouden gaan winnen. We moeten van begin tot eind blijven vechten.

In de eerste helft was Kia aan de winnende hand. De scores kwamen maar niet bij Roreko en Kia profiteerde hier duidelijk van. Al snel was het 4-0 voor Kia. Gelukkig had Roreko Christiaan Dijkstra in het veld staan die erg goed op schot was. Daardoor raakten meer bij Roreko gemotiveerd om ook te scoren en kwamen we uit op een ruststand van 11-10.

De In de kleedkamer was vervangend coach Ronald Gol al best tevreden, maar we waren er nog lang niet. We zouden punten kunnen pakken. Er werd afgesproken om nog niet te wisselen maar dit was onder voorbehoud.

 

De eerste minuten van de tweede helft was het wat rustig met weinig scores, dit zorgde voor veel spanning en gehaaste schoten. Ronald besloot toch te wisselen en Reimara Germs werd gewisseld voor Femke Zagers. Niet veel later werd Edwin Klomp gewisseld voor eerste speler Frank Donker omdat Nico Broekert helaas vanaf de tribune moest kijken wegens een operatie. De spanning was nog steeds om te snijden omdat de scores voor beide teams maar uitbleven op een gelijke stand van 12-12. Uiteindelijk begon Roreko toch weer te scoren en bracht dat ons op een eindstand van 12-16. De eerste zaalpunten zijn binnen. Op naar de volgende!

 

Aanval
Christiaan Dijkstra
Edwin Klomp
Reimara Germs
Marlies Broekert

Verdediging
Boris Cevat
Peter van de Belt
Janique Dekker
Leonie de JongeDoelpunten
Christiaan Dijkstra(7x)
Peter v/d Belt(2x)
Leonie de Jonge(3x)
Marlies Broekert(3x)
Femke Zagers (1x)

Overig verslagen »

Volg Roreko