Leonidas 1 - Roreko 1

In een sportieve en leuke wedstrijd komt Leonidas 2 maal op voorsprong. Echter na de 2-1 is het Roreko dat afstand neemt. Via doelpunten van Rianne Tijmens en Marloes Ham wordt het 2-4. Na 3-5 (Jeske Reuvers) haakt Leonidas weer aan met 4-5. Hierna zijn het Jan Bult en Matthijs Meurkens die voor de rust het gat vergroten tot 4-8.

Na de rust is het wederom Jan Bult die de marge vergroot (4-10). Leonidas blijft echter hard werken en creëert ook de nodige kansen. Wat resulteert in 6-10.  Met een doorloopbal maakt Rianne Tijmens 6-11. Door een strafworp van Leonidas en de score van Frank Donker komt de stand op 7-12. Door niet meer afstand te nemen houd Roreko Leonidas in de wedstrijd. Door twee doelpunten van grote afstand wordt het 9-12. Weer zijn het Jan Bult en Matthijs Meurkens die de stand naar 9-14 tillen. Via 2x Leonidas en Liane van Elp (in de ploeg gekomen voor Marloes Ham) wordt het 11-15. Zoals de gehele wedstrijd stonden Matthijs Meurkens en Jan Bult op, op het moment dat Leonidas dreigde aan te sluiten. Zij brengen de stand op 12-18. In een wat rommelig slot laat Roreko het nog tot 15-18 komen, echter spannend werd het niet meer.

Doelpunten makers Roreko:
Mathijs Meurkens       6x
Jan Bult                        6x (2x strafworp Rianne Tijmens)
Rianne Tijmens          2x
Marloes Ham, Jeske Reuvers, Frank Donker, Liane van Elp         allen 1x