Roreko 1 - Vakgericht 1

Naar aanleiding van de wedstrijd in Enschede had Roreko veel vertrouwen in de wedstrijd. Waar wij toen te laat in de wedstrijd kwamen en het gat niet meer konden dichten. Roreko begon met Peter van de Belt, Matthijs Meurkens, Susan Hindriks en Marlies Broekert in de aanval. Verdedigingsvak: Frank Donker, Jeroen Huls, Marloes Ham en Jeske Reuvers (Rianne Lankhorst i.v.m. ziekte). Vakgericht opende de score, waarop Roreko meteen antwoord wist (1-1). Waar Roreko nog voorstond in het eerste kwartier, 3-2 en 4-3 kwam Vakgericht in de wedstrijd en wist voor de rust de stand op 5-11 te brengen. Roreko werd overdonderd. Vakgericht had een heel hoog rendement in verhouding tot Roreko. Veel afstandschoten werden er gescoord. De nekslag voor Roreko kwam net na de rust. 2 hele snelle doelpunten van Vakgericht maakte het gat te groot. Janet Scheper bracht Nico Broekert binnen de lijnen na 10 minuten. Na nog 5 minuten bracht ze Jasper Ploeg voor Frank Donker in het veld en Christiaan Dijkstra voor Jeroen Huls. Er moest iets gebeuren, proberen alles er uit te halen. Vakgericht bleef scherp in afronding en creëerden veel doelpogingen. Door hard te werken gaf het toch een voldaan gevoel voor de spelers van Roreko, Vakgericht was vandaag duidelijk een maatje te groot. Eindstand: 10-22