Kios 3 - Roreko 2

Een onvervalste derby stond er op het programma afgelopen zondag. En (hoewel de uitslag anders doet vermoeden) blijft het echte herfst weer nog even uit. Een heerlijk zonnetje op het kunstgras van Kios. Want, inderdaad, het was tijd voor Kios 3 - Roreko 2.

Met Sofie in de basis (want Rianne nog geblesseerd en Marlies een feestje) en zonder aanvoerder Nico (zelfde feestje als Marlies) komt Roreko met de volgende spelers op het veld.

Aanval: Leonie, Nicky, Christiaan en Roy

Verdediging: Femke (vervangend aanvoerder), Sofie, Arjen en Jasper.

Nieuwbakken Roreko-er Jan (ex Kios) kwam natuurlijk kijken. Echter was hij iets verlaat, maar gelukkig niets gemist, want het eertse kwartier werd er niet gescoord! Toen was het wel even schrikken voor de koploper (Roreko dus), Kios scoort 2 maal. Gelukkig komt Roreko via Jasper al snel op 1-2 (één twee met Arjen) en zet Femke (zoals het een aanvoerder betaamd) de 2-2 op het scorebord. Vlak voor rust is het Christiaan die ons op voorsprong zet. Zo gaan we met 2-3 naar de thee.

Na de pauze is Kios die het eerst scoort en zo staan we weer gelijk. Jasper heeft vorige week gelukkig goed naar Nico gekeken en scoort een "tip-in". Maar weer komt Kios gelijk. Zo blijft het spannend, ondanks dat er niet veel wordt gescoord. Het vele plubliek (het was immers lekker weer) ziet Christiaan, Roreko weer op voorsprong zetten. Maar Kios blijft goed in het spoor en komt andermaal gelijk. Het is inmiddels 5-5. Wanneer Jasper zelfs twee maal de "tip-in" scoort lijkt het beslissende gat geslagen (5-7). Een aantal spannende slotminuten volgen. Jeroen wordt in de ploeg gebracht om een nog betere rebound te hebben en Susan komt om het scorend vermogen te vergoten. Helaas is het Kios dat weet te scoren en zo wordt het nog echt spannend. Met goed verdedigen (en een beetje geluk) weet Roreko de minimale voorsprong echter vast te houden en wint zo ook deze wedstrijd. Dus nog steeds ongeslagen!

Op naar komende zondag (nog één keer hard trainen!!), wanneer Koru op bezoek komt. Wellicht kan de herfstbok uit de koelkast (Herbstmeister). Aanvang 13.00uur, waarna Roreko 1 het opneemt tegen Koru 1.