Frank Donker
Chris de Gorter
Sofie Reuvers
Susan Hindriks

Het was de eerste 5 minuten duidelijk even omschakelen van de vierde naar de derde klasse, roreko kwam meteen op een 0-2 achterstand. Na deze twee tegendoelpunten kreeg roreko het vizier op scherp en wist de 0-2 achterstand om te buigen naar een 5-2 voorsprong door 2 afstandschoten van Leonie en 3 afstanders van Susan.  Na 20 minuten spelen wist de tegenstander nog 1 maal de korf te vinden de eerste helft. Ook het scoren van Roreko stokte wat en wist het laatste kwartier nog maar 2 maal te scoren door afstandschoten van Leonie en Marloes. Met een 7-3 voorsprong gingen we de kleedkamers in.

Roreko kwam scherp de kleedkamers uit en binnen 3 minuten had Roreko er in de tweede helft weer twee doelpunten inliggen. Een afstander van Sofie en een doorloopbal van Susan. Na 10 minuten spelen staat het 9-4 en scoort Roreko 2 maal binnen een minuut. Afstanders van Sofie en Marloes 11-4. Hierna wordt roreko slap zowel aanvallend als verdedigend. Aanvallend duurde het haast een kwartier voordat de korf weer gevonden werd en verdedigend werden er 3 doorgelaten 12-7. Na ongeveer  25 minuten spelen wordt het 13e doelpunt eindelijk gemaakt met haast direct de 14e erachteraan, Een afstander van susan en een doorlooobal van Frank. Die aanvallen hebben de spelers echter veel energie gekost en dat weerspiegelde in 2 tegendoelpunten 13-9. In de laaste 5 minuten maakte Roreko een flinke eindsprint met 2 doelpunten, afstand en doorloop, van sofie en doorloopballen van kristel en Leonie.
Eindstand 17-9.

We moeten duidelijk wat constanter gaan spelen maar het was een prima begin van het naseizoen.