Roreko 1 - TFS 1

Beide ploegen hadden een zeer moeizame start. Het eerste aanvalsvak van Roreko creëerde heel veel kansen maar verzuimde de bal door de korf te gooien. TFS had door de druk die de verdediging van Roreko gaf meer moeite met het creeren van kansen. Maar toch was het TFS dat na 10 minuten de score opende. Na dit doelpunt duurde het weer een kleine 10 minuten voordat TFS de 2-0 maakte. Het tweede aanvalsvak had minder moeite met scoren en had er binnen een paar minuten 2 inliggen door middel van kleine kansjes van Frank en Sofie. Wederom lukte het eerste aanvalsvak niet om makkelijk te scoren. Kansen aan overvloed maar het wou niet lukken. Het is TFS weer dat de voorsprong pakt 3-2. Met grote opluchting is het Matthijs die een klein kansje scoort en zo de stand gelijk trekt. Vrij snel na de vakwisseling scoort Susan een afstandschot en zo is de eerste voorsprong een feit 4-3. Helaas had TFS hier direct een antwoord op en maakte de 4-4 wat tevens de ruststand is.

TFS kwam fanatiek de kleedkamer uit en scoorde direct de 5-4. Het scoren bleef een probleem de tweede helft maar het duurde minder lang voordat de gelijkmaker, afstandschot van Jan, viel. De score ging nu even relatief snel met een kleine kans van Frank, 2x TFS en een score van Matthijs 7-7. Nu is het het tweede aanvalsvak dat door vermoeidheid meer moeite krijgt met scoren. Susan had er vrij snel een vrij bal in liggen 7-8 maar om twee punten los te komen duurde het een dikke 10 minuten. Wat uiteindelijk lukte door een wegtrekbal van Frank. 7-9 Door het scherpe verdedigen van het andere vak werd er gelukkig genoeg tijd gemaakt om dit voor elkaar te krijgen. Aan beide kanten wordt er nog 1 maal gescoord (afstandschot leonie) wat de eindstand 8-10 maakt.