Schoolkorfbal 2017

Het Van de Belt Modewereld Schoolkorfbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op 17 mei a.s. De organisatie is dit jaar wederom in handen van korfbalvereniging RoReKo de Wijk/IJhorst.

We nodigen uw leerlingen van harte uit om mee te doen aan dit toernooi, dat zal worden gespeeld op het gemeentelijke Sportterrein aan de Wiltenweg 31 de Wijk. Het toernooi begint om 13.30 uur en is om 17.00 uur afgelopen. (aanwezig 13.15 uur)

Teams dienen per groep gevormd te worden. Uitsluitend als dit echt niet mogelijk is kan er een combinatiegroep gevormd worden. Wij verzoeken u vriendelijk per groep één opgavenformulier te gebruiken.

Uw opgaven zien wij graag voor 5 mei a.s. tegemoet via het volgende e-mail adres: pr@kvroreko.nl.
Lukt dit niet dan kunt u zich schriftelijk aanmelden via onderstaand correspondentieadres.

De ervaring heeft ons geleerd dat veel scholen hun leerlingen op een ijsje willen trakteren. Om genoeg voorraad te hebben, vernemen wij graag wanneer u dit wil doen. Dit kunt u op het opgavenformulier vermelden.

Wij hopen dat uw school met veel teams zal deelnemen en verwelkomen u graag op 17 mei aanstaande in Wijk.

Met vriendelijke groet,
Toernooicommissie korfbalvereniging RoReKo